Meld je GRATIS aan

Dé vraagbaak en hét sociale netwerk platform

    Waarom het sociale netwerk platform BouwBaak?

    Voor de zakelijke gebruiker biedt BouwBaak de ideale mogelijkheid om nieuwe klanten te werven en om bestaande relaties op een duurzame manier te onderhouden. Door je netwerk te vergroten, wordt je bereik steeds groter. Dit biedt dan ook de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren? BouwBaak draagt hier als nieuw en innovatief platform aan bij.

Duurzaam netwerk opbouwen met BouwBaak

Het belangrijkste is om een duurzaam netwerk op te bouwen voor de bouw & infra, architectuur en vastgoed, waar relevante vakkennis kan worden gedeeld door bedrijven en professionals. BouwBaak biedt de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor bedrijven en ZZP-ers voor bouw gerelateerde werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan ontwerp, tekenwerk, verbouwing, bouwkundig advies en constructie berekening. Kortom: Alle voorkomende werkzaamheden in de bouw en infra.

Bedrijven, ZZP-ers en productleveranciers worden gevonden

BouwBaak weet dit te realiseren door je niet alleen in contact te brengen met andere bedrijven maar ook actief contact te kunnen onderhouden met professionals. BouwBaak biedt voor geregistreerde bedrijven en professionals alle bouw gerelateerde kennis en contact informatie van bedrijven, ZZP-ers en Productleveranciers; alles onder één dak voor de bouw en architectuur. BouwBaak is de grootste vraagbaak voor de bouw en infra.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?