Meld je GRATIS aan

Vakmensen in de bouw, infra, architectuur en vastgoed

    Vakkennis, informatie en netwerken

    Als professional in de bouw of infra wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, innovatie producten en ontwikkelingen die zich afspelen binnen je vakgebied. Ontmoet vakgenoten uit de bouwketen en blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Maak gratis een persoonlijk profiel aan op BouwBaak waar je nieuws en berichten kan plaatsen en delen met collega’s op je eigen stream.

Netwerk van professionele vakmensen

Het hebben van een goed (online) professioneel netwerk wordt steeds belangrijker. Het geeft je als professional, werkzaam in de bouw en infra, de kans om snel en flexibel te kunnen reageren op veranderende behoeften van bedrijven en werkgevers. Bouw je eigen netwerk op binnen het sociale netwerk platform BouwBaak met collega’s en bedrijven. Omschrijf je specialismes, doe mee en deel jouw kennis en ervaring in de groep discussie blogs op jouw vakgebied.

Gratis professioneel profiel en berichten op jouw timeline

Door het aanmaken van een Gratis professioneel profiel blijf je dagelijks op de hoogte over nieuws, innovatie en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Vindt collega’s, bestaande én nieuwe relaties, producten en diensten en ontvang en deel informatie op je eigen persoonlijke stream. Meld je aan en ontdek hoe je jouw kennis kunt verruimen en delen. Zet vandaag nog je eigen groep op en start een discussie blog over jouw vakgebied of specialisme.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?