Meld je GRATIS aan

Projecten uit de Bouw, Infra, Architectuur en Vastgoed

    Referentieprojecten van Bedrijven, ZZP-ers en Productleveranciers

    Om een goed beeld te krijgen van bedrijven, ZZP-ers of productleveranciers geven gerealiseerde referentie- en bouwprojecten vaak een goede indicatie over de kwaliteiten en specialismes van een organisatie. Op hun bedrijfspagina vind je de projecten waar een bedrijf, productleverancier of ZZP-er aan gewerkt heeft. Projecten worden gepresenteerd met afbeeldingen en een toelichting over werkzaamheden van het bouwproject.

Projecten inspireren vakgenoten en potentiële opdrachtgevers

Referentie projecten geven andere vakgenoten en potentiële opdrachtgevers inspiratie over hoe bijvoorbeeld bepaalde bouwproducten zijn toegepast. Ze geven ook een goede impressie over de vakbekwaamheid van het Bedrijf of de leverancier en wat zij hebben gerealiseerd. Hét sociale netwerk platform BouwBaak biedt je de mogelijkheid om projecten te liken, te delen op je stream of te delen op andere sociale media, zoals LinkedIn, Facebook of Twitter.

Helder en transparant, zoals het hoort

Potentiële opdrachtgevers willen steeds vaker een impressie hebben aan wat voor projecten een bedrijf, ZZP-er of leverancier heeft gewerkt of gerealiseerd. Het inzichtelijk maken van gerealiseerde projecten helpt jouw potentiële opdrachtgevers om een goed beeld te krijgen over je organisatie. Plaats daarom vandaag nog een aantal referentieprojecten op je bedrijfspagina en laat zien wie je bent en wat je kunt als organisatie. Met een bedrijfspagina voor slechts € 9,95 voor een heel jaar, kan je op het netwerk platform BouwBaak onbeperkt jouw projecten presenteren in woorden en beelden.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?