Meld je GRATIS aan

Offertes ontvangen van bedrijven, ZZP-ers of leveranciers

    Ontvang eenvoudig en snel offertes voor jouw project

    Ben jij als bedrijf opzoek naar vrijblijvende offertes van gespecialiseerde bedrijven met hun diensten voor jouw bouwproject? Maak een bedrijfsprofiel aan en plaats gratis je opdracht en ontvang aanbiedingen van bedrijven en ZZP-ers. Vergelijk de offertes en bekijk de bedrijfsprofielen en recensies om een goede en doordachte keuze te maken. Wil je graag offertes ontvangen van bedrijven die je kent? Nodig ze dan uit om een offerte te maken voor jouw opdracht. Maak nu een bedrijfsprofiel aan, plaats gratis je opdracht en ontvang aanbiedingen van bedrijven en ZZP-ers.

Selecteer het bedrijf, de ZZP-er of leverancier die bij je past

Wil je weten met wie je zaken doet? BouwBaak geeft transparante en overzichtelijke informatie over bedrijven, ZZP-ers en leveranciers. Naast algemene bedrijfsinformatie vind je diensten of producten met toelichting, nieuws en innovatie, referentieprojecten, beoordelingen en recensies én kun je zien met welke vakmensen ze werken.

Snel, helder en transparant

Door deze uitgebreide bedrijfsinformatie op hun bedrijfsprofiel krijg je een duidelijk beeld over het bedrijf, de ZZP-er of de leverancier die je graag wilt uitnodigen voor het maken van een vrijblijvende offerte voor jouw project of werkzaamheden. Dat is wat wij BouwBaak noemen: snel, helder en transparant.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?