Meld je GRATIS aan

Lees of plaats zelf het laatste nieuws op je eigen stream

    Dagelijks nieuws uit de gehele bouwketen

    Wil je graag dagelijks op de hoogte blijven over nieuws en ontwikkelingen binnen de bouwwereld? Heb je zelf nieuws over jouw vakgebied of product? Plaats deze dan gratis op je persoonlijke stream of bedrijfspagina en informeer je vakgenoten of potentiƫle opdrachtgevers met het laatste actuele nieuws. Lees dagelijks al het nieuws van professionals, bedrijven en toeleveranciers in de Bouw, Infra, Architectuur en Vastgoed.

Zelf nieuws en innovaties plaatsen

Als productleverancier, bedrijf of ZZP-er in de bouw wil je natuurlijk graag laten weten wat de laatste ontwikkelingen zijn omtrent je vakgebied, organisatie of vak specialisme. Vanuit je bedrijfsprofiel kan je gratis en eenvoudig nieuws of innovatie items aanmaken en deze posten op je stream. Gebruikers die jou volgen, krijgen jouw nieuwsbericht in hun persoonlijke stream te zien. Als zij jouw nieuws uit de bouw liken of delen via sociale media kanalen als Facebook, Twitter of LinkedIn dan word je bereik alleen maar groter. Maak daarom snel een profiel aan!

Nieuws en Innovatie over bouw- en installatie producten

Het leveren van producten is al lang niet meer voldoende. Professionals willen graag weten wat de toegevoegde waarde is van je producten als productleverancier. Het plaatsen van het laatste nieuws, of innovatie van jouw product, helpt je daarbij! Plaats regelmatig nieuws en innovatie als leverancier en houdt anderen op de hoogte over ontwikkelingen van jouw producten en nieuwste innovatie.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?