Meld je GRATIS aan

Hét grootste sociale netwerk platform voor de gehele bouwketen

    Bedrijven met hun diensten en vakkennis

    Wil je hulp of advies hebben bij opdrachten binnen jouw vakgebied? BouwBaak geeft duidelijk inzicht welke bedrijven diensten aanbieden die je helpen om jouw werk succesvol uit te voeren. Ben je op zoek naar een aannemer, architect, adviseur, schilder, stukadoor, elektricien of bedrijf uit de grond- weg- en waterbouw? Dan ben je bij BouwBaak aan het juiste adres.

Alle bouwspecialisten onder één dak bij BouwBaak

BouwBaak richt zich op de hele bouwketen; architectuur, bouw, infra, vastgoed en alle toeleveranciers. Hierdoor hebben wij het grootste aanbod van bedrijven en ZZP-ers uit de bouwketen met uiteenlopende diensten. Naast informatie over bedrijven of ZZP-ers vind je uitgebreide informatie over diensten, producten, projecten, recensies, nieuws en innovatie van het betreffende bedrijf. Vind en wordt gevonden op BouwBaak.

Bouwbaak maakt netwerken weer persoonlijk

De BouwBaak community is dé snelst groeiende online community in de bouw, infra, architectuur en vastgoed. Hier vind je niet alleen informatie over bedrijven, diensten en producten maar véél meer. Zo maken wij inzichtelijk welke medewerkers en ZZP-ers er werken voor een bedrijf of leverancier. Op deze manier wordt netwerken weer persoonlijk. Meld je nu aan en maak je eigen persoonlijke profiel- of bedrijfspagina aan en start vandaag nog met netwerken.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?