Meld je GRATIS aan

Leveranciers en informatie van producten

    Welke leverancier levert welke producten ?

    Als professional in de bouw ben je geregeld op zoek naar leveranciers die je kunnen helpen bij de uitvoering van een opdracht of het oplossen van een probleem. Als bouwspecialist wil je productdocumentatie en de leverancier vinden van het product die jij nodig hebt. Op BouwBaak vind je het complete producten overzicht met bijhorende leveranciers. Het hebben van een goede klant-leverancier relatie is vaak essentieel bij het succesvol ontwerpen, bouwen en installeren.

Bouwprofessionals vinden de leveranciers van Bouwproducten

Leveranciers plaatsen op BouwBaak hun complete product documentatie, inclusief foto’s en productdocumenten, zodat jij als bouwprofessional de juiste informatie en oplossing kan vinden voor jouw project. Je kan ook met de leverancier chatten, en kennis met andere delen over een product of leverancier. BouwBaak geeft transparantie van alle productleveranciers en de leveranciers presenteren al hun actuele productinformatie.

Installatieprofessionals vinden de leveranciers van Installatieproducten

Installateurs en installatiebedrijven vinden de nieuwste installatieproducten met bijhorende leveranciers en hun complete productdocumentatie op BouwBaak. Leveranciers presenteren hun productinformatie op BouwBaak, waarop andere vakgenoten hun ervaring over het product kunnen delen. Zo zijn de installateurs op de hoogte van het laatste actuele productnieuws en innovatie van de leverancier. Op deze manier zie je dus niet alleen welke producten zij leveren, maar weet je ook wie dit allemaal mogelijk maken.

Nu gratis aanmelden

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?