IDEOMA intelligent systems bv

Terug naar overzicht

Over ons

Bluebeam en GstarCAD, daar draait het om bij ons anno 2016. IDEOMA intelligent systems is een gespecialiseerd bedrijf, dat sinds 1992 diensten verleent aan de CAD-gebruikers in de Civiele Techniek en de Bouw. De naam IDEOMA staat voor: Integration of DEsign, cOnstruction and MAnagement, dus integratie van het ontwerpproces met de uitvoering en het beheer. Dit houdt in het afstemmen van het CAD-gereedschap en de informatiestructuur op de omgeving waarin het werk plaats vindt en wel zo, dat de informatie optimaal kan worden hergebruikt door alle betrokkenen. Het ultieme streven hierbij is om te komen tot systemen die de gebruiker en het werk wat ermee gedaan moet worden als het ware begrijpen, vandaar de toevoeging intelligent systems.

Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap (BV)
Oprichtingsjaar
1992
Medewerkers
1
Vakgebied
Groothandel / Import-Export
Specialisme
Leverancier Bouw- & Installatieproducten
KvK-nummer
28056380
lid sinds
29-01-2016
BAV
Ja

Contactgegevens

Adres
Dorpsstraat 17
Postcode
2396 HA
Plaats
Koudekerk aan den Rijn
Contact Persoon
Siem Eikelenboom
Telefoon / Mobiel
0715414455
E-mail
s.eikelenboom@ideoma.nl
Website
http://www.ideoma.nl

Nieuws

  • 31 Jan

    Een werkdag zonder Bluebeam kost geld. Vergelijk twee PDF-A-nullen met een paar kliks en Bluebeam toont de verschillen. Elke technische tekening moet worden gecontroleerd en als er een nieuwe versie komt wil je weten wat het verschil is met de versie waar je eerder naar hebt gekeken. Dat doe je met Bluebeam. Probeer het maar eens. 30 dagen gratis.

De pagina word geladen opgeblik geduld aub...

loader

Een e-mail is naar gestuurd.

BouwBaak draagt bij aan het vergroten van je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om meer sales te genereren en om de marketingkosten te verlagen. Welke ondernemer wil er vandaag de dag niet meer verkopen realiseren?